Abbey Malt Czytaj więcej o Abbey Malt Producent: Weyermann EBC min: 40.00 EBC max: 50.00 Zasyp: 50% Siła diastatyczna: 50WK
Zakwaszający (Acidulated) Czytaj więcej o Zakwaszający (Acidulated) Producent: Weyermann EBC min: 2.50 EBC max: 12.00 Zasyp: 10% Siła diastatyczna: 0WK
Monachijski Czytaj więcej o Monachijski Producent: Weyermann EBC min: 17.00 EBC max: 22.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 150WK
Pilsner (Pilzneński) Czytaj więcej o Pilsner (Pilzneński) Producent: Weyermann EBC min: 2.50 EBC max: 4.50 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 370WK
Vienna (wiedeński) Czytaj więcej o Vienna (wiedeński) Producent: Weyermann EBC min: 6.00 EBC max: 9.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 160WK
Beech Smoked (Wędzony bukiem) Czytaj więcej o Beech Smoked (Wędzony bukiem) Producent: Weyermann EBC min: 4.00 EBC max: 8.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 150WK
Bohemian Pilsner (pilzneński) Czytaj więcej o Bohemian Pilsner (pilzneński) Producent: Weyermann EBC min: 3.00 EBC max: 5.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 370WK
Cologne (Kolsch) Czytaj więcej o Cologne (Kolsch) Producent: Weyermann EBC min: 7.00 EBC max: 9.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 200WK
Caraamber Czytaj więcej o Caraamber Producent: Weyermann EBC min: 60.00 EBC max: 80.00 Zasyp: 20% Siła diastatyczna: 0WK
Caraaroma Czytaj więcej o Caraaroma Producent: Weyermann EBC min: 350.00 EBC max: 450.00 Zasyp: 15% Siła diastatyczna: 0WK
Carabelge Czytaj więcej o Carabelge Producent: Weyermann EBC min: 30.00 EBC max: 35.00 Zasyp: 30% Siła diastatyczna: 0WK
Carabohemian Czytaj więcej o Carabohemian Producent: Weyermann EBC min: 170.00 EBC max: 220.00 Zasyp: 15% Siła diastatyczna: 0WK
Carafa Special I Czytaj więcej o Carafa Special I Producent: Weyermann EBC min: 800.00 EBC max: 1000.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Carafa Special II Czytaj więcej o Carafa Special II Producent: Weyermann EBC min: 1050.00 EBC max: 1250.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Carafa Special III Czytaj więcej o Carafa Special III Producent: Weyermann EBC min: 1300.00 EBC max: 1500.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Carafa I Czytaj więcej o Carafa I Producent: Weyermann EBC min: 800.00 EBC max: 1000.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Carafa II Czytaj więcej o Carafa II Producent: Weyermann EBC min: 1050.00 EBC max: 1250.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Carafa III Czytaj więcej o Carafa III Producent: Weyermann EBC min: 1300.00 EBC max: 1500.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Carafoam (Carapils) Czytaj więcej o Carafoam (Carapils) Producent: Weyermann EBC min: 2.00 EBC max: 7.00 Zasyp: 40% Siła diastatyczna: 50WK
Carahell Czytaj więcej o Carahell Producent: Weyermann EBC min: 20.00 EBC max: 30.00 Zasyp: 30% Siła diastatyczna: 0WK
Caramunich I Czytaj więcej o Caramunich I Producent: Weyermann EBC min: 80.00 EBC max: 100.00 Zasyp: 10% Siła diastatyczna: 0WK
Caramunich II Czytaj więcej o Caramunich II Producent: Weyermann EBC min: 110.00 EBC max: 130.00 Zasyp: 10% Siła diastatyczna: 0WK
Caramunich III Czytaj więcej o Caramunich III Producent: Weyermann EBC min: 140.00 EBC max: 160.00 Zasyp: 10% Siła diastatyczna: 0WK
Carapils Czytaj więcej o Carapils Producent: Weyermann EBC min: 2.00 EBC max: 7.00 Zasyp: 40% Siła diastatyczna: 50WK
Carared Czytaj więcej o Carared Producent: Weyermann EBC min: 40.00 EBC max: 60.00 Zasyp: 25% Siła diastatyczna: 0WK
Cararye (żytni) Czytaj więcej o Cararye (żytni) Producent: Weyermann EBC min: 150.00 EBC max: 200.00 Zasyp: 15% Siła diastatyczna: 0WK
Carawheat (pszeniczny) Czytaj więcej o Carawheat (pszeniczny) Producent: Weyermann EBC min: 110.00 EBC max: 140.00 Zasyp: 15% Siła diastatyczna: 0WK
Chocolate Rye (czekoladowy żytni) Czytaj więcej o Chocolate Rye (czekoladowy żytni) Producent: Weyermann EBC min: 500.00 EBC max: 800.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Chocolate Spelt (czekoladowy orkiszowy) Czytaj więcej o Chocolate Spelt (czekoladowy orkiszowy) Producent: Weyermann EBC min: 450.00 EBC max: 1000.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Chocolate Wheat (czekoladowy pszeniczny) Czytaj więcej o Chocolate Wheat (czekoladowy pszeniczny) Producent: Weyermann EBC min: 900.00 EBC max: 1200.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Dark Wheat (pszeniczny ciemny) Czytaj więcej o Dark Wheat (pszeniczny ciemny) Producent: Weyermann EBC min: 15.00 EBC max: 20.00 Zasyp: 50% Siła diastatyczna: 250WK
Diastatic (diastatyczny) Czytaj więcej o Diastatic (diastatyczny) Producent: Weyermann EBC min: 2.50 EBC max: 4.00 Zasyp: 50% Siła diastatyczna: 300WK
Diastatic Wheat (diastatyczny pszeniczny) Czytaj więcej o Diastatic Wheat (diastatyczny pszeniczny) Producent: Weyermann EBC min: 3.00 EBC max: 5.00 Zasyp: 50% Siła diastatyczna: 250WK
Eraclea Pilsner (pilzneński) Czytaj więcej o Eraclea Pilsner (pilzneński) Producent: Weyermann EBC min: 2.00 EBC max: 5.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 370WK
Extra Pale Premium Pilsner (pilzneński) Czytaj więcej o Extra Pale Premium Pilsner (pilzneński) Producent: Weyermann EBC min: 2.00 EBC max: 4.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 370WK
Floor-Malted Bohemian Dark (bohemski klepiskowy ciemny) Czytaj więcej o Floor-Malted Bohemian Dark (bohemski klepiskowy ciemny) Producent: Weyermann EBC min: 12.00 EBC max: 20.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 120WK
Floor-Malted Bohemian Pilsner (bohemski klepiskowy jasny) Czytaj więcej o Floor-Malted Bohemian Pilsner (bohemski klepiskowy jasny) Producent: Weyermann EBC min: 2.00 EBC max: 5.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 120WK
Floor-Malted Bohemian Wheat Malt (bohemski klepiskowy pszeniczny) Czytaj więcej o Floor-Malted Bohemian Wheat Malt (bohemski klepiskowy pszeniczny) Producent: Weyermann EBC min: 3.00 EBC max: 6.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 200WK
Melanoidin (melanoidynowy) Czytaj więcej o Melanoidin (melanoidynowy) Producent: Weyermann EBC min: 60.00 EBC max: 80.00 Zasyp: 20% Siła diastatyczna: 100WK
Monachijski I Czytaj więcej o Monachijski I Producent: Weyermann EBC min: 12.00 EBC max: 18.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 160WK
Monachijski II Czytaj więcej o Monachijski II Producent: Weyermann EBC min: 20.00 EBC max: 25.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 70WK
Oak Smoked Wheat (wędzony dębem pszeniczny) Czytaj więcej o Oak Smoked Wheat (wędzony dębem pszeniczny) Producent: Weyermann EBC min: 4.00 EBC max: 6.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 200WK
Pale Ale Czytaj więcej o Pale Ale Producent: Weyermann EBC min: 5.00 EBC max: 8.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 370WK
Pale Rye (żytni) Czytaj więcej o Pale Rye (żytni) Producent: Weyermann EBC min: 4.00 EBC max: 10.00 Zasyp: 50% Siła diastatyczna: 90WK
Pale Wheat (pszeniczny jasny) Czytaj więcej o Pale Wheat (pszeniczny jasny) Producent: Weyermann EBC min: 3.00 EBC max: 5.00 Zasyp: 80% Siła diastatyczna: 240WK
Pilsner (Pilzneński) Czytaj więcej o Pilsner (Pilzneński) Producent: Weyermann EBC min: 2.00 EBC max: 5.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 370WK
Roasted (prażony jęczmień) Czytaj więcej o Roasted (prażony jęczmień) Producent: Weyermann EBC min: 1000.00 EBC max: 1300.00 Zasyp: 5% Siła diastatyczna: 0WK
Acidulated / Sour Wort (zakwaszający) Czytaj więcej o Acidulated / Sour Wort (zakwaszający) Producent: Weyermann EBC min: 2.00 EBC max: 12.00 Zasyp: 10% Siła diastatyczna: 0WK
Special W Czytaj więcej o Special W Producent: Weyermann EBC min: 280.00 EBC max: 320.00 Zasyp: 30% Siła diastatyczna: 0WK
Spelt (orkiszowy) Czytaj więcej o Spelt (orkiszowy) Producent: Weyermann EBC min: 3.00 EBC max: 7.00 Zasyp: 60% Siła diastatyczna: 200WK
Vienna (wiedeński) Czytaj więcej o Vienna (wiedeński) Producent: Weyermann EBC min: 6.00 EBC max: 9.00 Zasyp: 100% Siła diastatyczna: 160WK