Abbaye Belgian Style Ale

LalBrew® Abbaye is an ale yeast of Belgian origin. Selected for its ability to ferment Belgian style beers ranging from low to high alcohol, LalBrew® Abbaye produces the spiciness and fruitiness typical of Belgian and Trappist style ales. When fermented at higher temperatures, typical flavors and aromas include tropical, spicy and banana. At lower temperatures, LalBrew® Abbaye produces darker fruit aromas and flavors of raisin, date, and fig. Traditional styles brewed with this yeast include but are not limited to Belgian White, Belgian Blonde, Belgian Golden, Dubbel, Tripel, and Quad.

LalBrew® Abbaye to drożdże ale pochodzenia belgijskiego. LalBrew® Abbaye, wyselekcjonowany został ze względu na swoją zdolność do fermentacji piw w stylu belgijskim, od niskoalkoholowych do wysokoprocentowych. Zapewnia pikantność i owocowość typową dla piwa typu ale belgijskiego i trapistów. Podczas fermentacji w wyższych temperaturach typowe smaki i aromaty obejmują tropikalny, pikantny i bananowy. W niższych temperaturach LalBrew® Abbaye wytwarza ciemniejsze aromaty owocowe i smaki rodzynek, daktyli i fig. Tradycyjne style warzone z tymi drożdżami obejmują między innymi Belgian White, Belgian Blonde, Belgian Golden, Dubbel, Tripel i Quad.

Producent: Lallemand
Fermentacja: górna
Temp min.: 17°C
Temp max: 25°C
Typ: suche
Flokulacja: średnia
Odfermentowanie: wysokie
Estry/Fenole: średnie