pH wody / zacieru | 10" | 30" | 50" |
---|---|---|---|
Temperatura | 10" | 30" | 50" |
---|---|---|---|
dół | |||
góra |
Zmierzona gęstość przed wysładzaniem _______ Plato
$SPARGE_STEPS do _______ Plato
Zmierzona gęstość _______ (Zakładana: $PRE_BOIL_OG)
Zmierzona objętość _______ (Zakładana: $DISPLAY_BOIL_SIZE)
$BOIL_INGREDIENTS$YEAST_STARTERS
$STEEP_HOPS $FERMENT_INGREDIENTSZmierzona gęstość _______ (Zakładana: $EST_OG)
Zmierzona objętość _______ (Zakładana: $DISPLAY_BATCH_SIZE)
$PRIMARY_STEP $PRIMARY_INGREDIENTS
$SECONDARY_STEP $SECONDARY_INGREDIENTS
$BOTTLING_INGREDIENTSGęstość końcowa: _________ (Zakładane: $EST_FG)
$TERTIARY_STEP
$BOTTLING_DATE - koniec refermentacji
Leżakowanie $AGE dni w $DISPLAY_AGE_TEMP
$END_DATE - koniec